Süss fel nap!

Ismerj meg 10 önzetlen kezdeményezést és szavazz! Te is beleszólhatsz, hogy kik nyerjék el a TV2 támogatását!
Süss fel nap!
Published on 10/23/2017
Ismerj meg 10 önzetlen kezdeményezést és szavazz! Te is beleszólhatsz, hogy kik nyerjék el a TV2 támogatását!

Comments

Én szívem szerint arra a leukémiás kisgyermek segítségére gondoltam, aki még kórházba van, és otthon van még 4-testvére, akikre az Apuka vigyáz, de elváltak a Szülők, és ahhoz, hogy haza tudjon menni, rendben kellene hozni az egész lakást, és a kisfiú, vagy kislány szobáját, aki hamarosan elhagyhatná a kórházat. Ennél nagyobb örömet, nem is tudnék elképzelni! Ők várnak segítségre, és rá is szorulnak, mivel ennyi gyerek van! És az Anyuka egyedül gondoskodik róluk! Remélem átgondolják, és segítenek rajtuk! Karácsony közeledésével, ennél nagyobb ajándékra szerintem nem is tartanának igényt, mint, hogy a lakásuk fűtött, és elfogadható legyen! Én nekik kérném a segítséget, mivel ők valóban rászorulnak arra, hogy segítsenek rajtuk!
Èn egy nagyon szomoru nagymama vagyok mertl lányomat nègy gyerekkel magára maradt sajnos elhagyta öket az apukájuk ők a rájukjáró kis jövedelemböl èldegèlnek de sajnos ez nemsok mindenre elèg
Ök mèg soha nemkaptak karácsonyi ajándèkot mert sajnos nemjutott rá Èn próbálok nekik segiteni de sajnos èn is szociális segèjt kapok ami nagyon kevès ezèrt a szivem szakad meg èrtük igy karácsony közeledtèvel kèrem hogy a töbiekközött ökrájuk is gondoljanak nagy öröm èrnè ezt a kiscsaládot
Megvan már arra rég ,hogy ki nyeri!Ilyenek már nem dőlők be!
Akkor áruld el nekünk is! :)
Katalain.Legalább az élményt vagy remény?,nos legalább ezt ne vennéd el tőlük'.Ezt megírhattad volna egy állapot megosztásban,nem itt,hol talán ők is látják,olvassák.Most jobb,őszintén? :/
Jobb őszintén kedves Norbert, mert hazugság , hazugság hátán ! Így nem lehet élni !
én nagyon sajnálom a hozzászólókat,őszintén és a leg- szívszorítóbb kommentelők úgy látom azt sem tudják miről van szó.a süss fel napban segítőkre lehet szavazni,nem gyámoltalanokra.én nem mindennapp,de már vagy 5x szavaztam és lehet még dec.8-ig mindenkinek mindennap.Elárulom Renire.nem azért írok mert itt hozzászólt,azért mert most már egy éve figyelem a munkáját,hogy nem tudom egyáltalán mikor alszik,mert mindig éppen szervez vagy ment,legyen az ember vagy állat.
köszönöm szépen! alszom is. :) és én személy szerint nem is nagyon tudnék választani tízünk között. mindannyiunknak jól jönne és jó helyre menne a pénz.
én már ezt kerestem
A beteg gyerekeknek, és családoknak egész évben, gyüjtenek adományokat.Telefonon fiatalokat kismamákat,időseket alkalmaznak erre a munkára, három négy napig alkalmazzák őket ingyen probaidőre megkötötnek, lebeszénekl pl. öt- hat üzletet, és elküdik. A lebeszélt adó 1%-OT általában megadják, vidéki önkormányzati polgármesterek, ezeket telefon könyvből nézik ki. A beérkezett adományok, pénzek eltünnek biztos egy két esetben segítenek, de a több ai titok, ezeket nyilvánosságra kéne hozni, nem eltitkolni naponta, többszázan,telefonon keresztül zaklatják az embereket árú üdülés adomány pénzek utalásokkal magán lakásokra családokhoz telefonálnak ezek után természetesen sokan kételkednek,hogy igazándiból oda megy a pénz ahol tényleg szükség van rá. Az irodájukat és profiljukat sokszor változtatják. Betanult szövegket olvasnak be a telefonba. Azért néha az igazságot jó tudni.
nem kell szavazni mindenkinek segíteni kell??
A milliárdos csóróknak is !!
TV 2 számomra a hiteltelenség példája kiforgatója és becstelenítöje minden nemes érzésnek , vámszedője a segítőkészségnek. Nem lát tisztán az aki azt képzeli szavazatával befolyást gyakorol a támogatás odaítélésére -- pl. beszavazó tv műsorok.
Itt ebben az esetben valóban követhetőek a szavazások és tényleg az nyer aki a legtöbbet kapja!!!!
Az apukám is az egyik résztvevő és nagyon sok múlik ezeken a szavazatokon! Nincs előre eldöntve!
ezért kellenek ezek a felhívások!! ha megérint, már is őket támogatod. Ugyanakkor a háttér hatalmat szolgálják. Mert igaz híreket nem igen hallasz. Csak másod és harmad rendű dolgokat. Azzal kötik le a figyelmünket. Pedig az emberek helyzete, lelke sokkal fontosabb! Így hajtanak birka sorba, már aki hagyja!! ÉBRESZTŐ TESTVÉREIM!! Nem kell a felhívás, mi úgy is segítünk, akin tudunk!!!
moc moc moc krásná
Игорь Кристиан Токарев :)
ok
Tiszta szívemből,kívánom,hogy sikerüljön a segítség.Köszönöm.
Nos... Magyarország valóban jobban teljesít ????? Elgondolkodtató !
Remélem sikerülni fog.
sika
Elnezest,de hozza szolok ,mert kicsit jobban is atgondolhattak volna a Tv2-osok,hogy mit is engednek meg leadni a nezok szamara. Hat teljesen retardalt az a szoveg, hogy idezem: "minden masodik gyermek megtapasztalta mar az ehezest,es minden tizedik gyermek megtapasztalta a penztelenseget."...hat logikus ez? Akkor o szerintuk minden masodik gyermek jo modban kell ,h ehezzen igaz? Mert ha csak minden 10.-ik tapasztalta meg a penztelenseget, NEM ehezhet minden 2.-ik! Es forditva! Elsietett kampanyocska.
Gál András. Boldog névnapot
ez a tv egy szinten van a retek klubbal!!! nézhetetlen gagyi
Ez az a műsor amelyikben "versenyeztetik" a rákos gyerekeket az éhező gyerekekkel? Nem erkölcstelen ez egy kicsit, már az is sok hogy gyerekeket használnak nézettség azaz vagyon gyarapításra. Mondjuk abból az aspektusból nézve hogy hogyan növeljük a már így is milliós összegű havi fizetésünket lehet hogy ez még bővenaz elmegy kategóriába tartozik.
Itt, minálunk azt a rengeteg kaját, mind a felnőttek falják fel, ezek szerint eleszik sok kisgyermek elől! Ez a minden második,.. Nincsen jól átgondolva.

Suggested videos