Párt választanak az Éden Hotel lányai - péntek 20:20


Párt választanak az Éden Hotel lányai - péntek 20:20
Published on 12/10/2017

Comments

remélem Adriii mennmarad
Snezit mindenki lebecsülte korábban. Műmellű, műszájú revütáncosnak gondolták, aki egy ostoba kis liba és könnyedén lehet irányítani, befolyásolni. Arra senki sem gondolt, hogy igenis helyén van az esze, nem hülye és ami igen-igen ritka, kiváló taktikai, sőt diplomáciai érzékkel rendelkezik, aki nem teríti ki a lapjait! Mindenki befolyásolni akarta azzal, hogy "Én nem akarlak befolyásolni, mert egy karakán csaj vagy". Nem is lehetett, mert Snezi ügyesen nem hagyta magát. Ráadásul észben tartotta azt is, hogy olyan személyt ejtsen ki, akiért senki sem fog bosszút állni. Ő egy igazi játékos, aki tisztában van ennek a játéknak a lényegével: helyet találni és biztosítani, párt találni és így eljutni minél tovább.
Remélem Adri megy haza..:) Milán a kedvencem olyan aranyos :) ♥
Nagyon boldog névnapot Krisztián! ( én vagyok itt az első)Nagyon megszerettem az Éden Hotelt. A műsorvezetők szuperek, és szinte mindig beolvassák az üzenetemet.Legjobb műsor! Te quiero Éden Hotelt!:)
Meg szeretem az éden hotelt ! A kedvenc párom a Patrik és Adri őket szeretem a legjobban páros ként ! Jó hogy Naomi eset ki! Snezit meg kedveltem nem gondoltam volna hogy van szíve! :)
Naomi esett ki??
Ha Patrikot választja magával cseszik ki.Azt a suta együgyű Milánt kenne párjának😊 választani.
ki eset ki sajna nem láttam?
naomi távozot

Suggested videos