Gyula és Marianna kemény döntés előtt áll - Éden Hotel ma 21:15-kor a TV2-n!

Gyula és Marianna kemény döntés előtt áll - Éden Hotel ma 21:15-kor a TV2-n!
Gyula és Marianna kemény döntés előtt áll - Éden Hotel ma 21:15-kor a TV2-n!
Published on 10/23/2017
Gyula és Marianna kemény döntés előtt áll - Éden Hotel ma 21:15-kor a TV2-n!

Comments

Szerintem Mariann épp most kezdett el jól játszani, gondolom magához tért mikor úgy kipottyant, hogy csak pislogtunk, buta lenne ha nem használná ki, hogy kapott egy újabb lehetőséget a játékban. Én kedvelem, hajrá agyasok: Marianna, Peti, Loki!! :)
Remélem a Bence és Snezi páros borul.
Nekem Mariann soha nem volt szimpi! Tul sokat kepzel magarol
Tudom hogy sokan kedvelik, de én ettöl a Botox Marianntól egyszerüen rosszul vagyok! Most nagyon el van telve magától és még milyen büszke is rá, hogy "jó" kérdést/kérdéseket tudott feltenni. Csak nehogy kiderüljön hogy ezek valójában Peti és Loki kérdései voltak :-)
Marianna egy kemény,vagány és eszes csaj,amellett,hogy nagyon szép is!:) Én nagyon remélem,hogy végig tudja vinni,akár Lokival vagy Petivel, ütős páros lennének! Hajrá hajrá Mariann! :)
Szerintem a legjobb taktikus Peti! Én Petinek szurkolok, de Marianna és Loki sem játszik rosszul, sőt! :)
Mariann egy flegma megtanulhatna beszélni....
Marianna Pamela barátnője állítólag
Berki, Pamela egy csodálatos teremtés, nem érdemled meg és van rendes neve is, hogy normálisan meg tudd szólítani. Gyulát nem ok nélkül támadod, nézz magadba, mert az időd elszáll és a nagy arcoddal maradtok kettesben. Mit keresel ott, ha mások véleménye nem vagy képes meghallgatni és esetleg elgondolkodni azon, hogy a másiknak is igaza van. Csak észrevétel volt, tedd azt amit jónak érzel, a bizonyítványod a tiéd.
Remélem snezi megy de ádámnak is örülnék. Adrika is mehet. Ez egy lelkiszegény. Mariamn túl magabiztos elfelejtette hogy egyszer màr repült
a berki
Én is remélem bence és snezi páros borúl szét :D
A többi játékossal szemben övön aluli ütés volt az addig unalmas Mariannt vissza vinni. Nem értem Snezi miért kígyó? A többi is ugyan úgy taktikázik. Inkább Peti, Loki és Mariann az aljas, hazudós. Mariann bosszú hadjárata vissza fog ütni és ezek után meg is érdemli. Adri már kaparna ha őket választják szét, ki vele.
Loki Peti Bence Barbi Nóri snezi paca
a legocsmányabb és legundorítóbb liba a Marianna

Suggested videos