A Felkészülés

apu getrekt
A Felkészülés
Published on 09/20/2017
apu getrekt

Comments

Az álszentkedést ha kérhetem hanyagoljuk. Ha ez valaki szerint sértő vele van a baj.
Őszintén szólva most egy kicsit csalódtam benned, egy teljesen jóindulatú kisfiún gúnyolódni..Nem vártam tőled ilyesmit.
szerintem nem vicces -.- a kis srác tud valamit és egy kamera előtt álló kis srác csoda h ilyen bátran viselkedik :) szerintem gáz h csúfolod amikor sok győzelme van :D jók a videóid imádom amit csinálsz de ez most rossz volt szerintem :/
Volt rossz indulat benne? Nem! Fasznak hisztiztek gyerekek... Egy kicsit kiugrik a jól megszokott zsánerből, és lehúzza egyből őt mindenki a rolón... Sőt, szerintem mindenki elismeri a kis srácot a teljesítménye miatt... Semmi féle intrika nem volt ebben.... Gratulálok :) (Y)
A pillanat mikor kiabrandulsz a kedvenc videosodbol...
Hát Peti most csalódtam benned. Kedvelem a videóid meg a kreativitásodat és a hozzáértésedet, de most te is beállsz a sok kretén közé akik ezen a kisgyereken gúnyolódnak hát elszomorító :S. Remélem a kiscsávó tovább űzi a karatét és ha lesz olyan 16-17 akkor felkeresi a sok gyíkot aki gúnyolódó videókat meg posztokat készített róla és jól szájbarúgja őket :).
XD
dislike, szánalmas...
kinevetni mert töri a magyart ott ahol megverik a magyarokat nap mint nap
Bezzeg a Kuki nevű francia származású rádióst nem piszkáljátok.
Emberek, ne legyetek már álszentek. Peti mondott egy rossz szót is a kisfiúra? Nem! Csinált egy POÉNT(!!), amiből egyből azt vonjátok le, hogy bántotta. Ugyan már! Ha sértegetné, kigúnyolná, megérteném. Peti sok embert parodizált már, akkor hol voltatok, nagy szentek? Ez vicces, és csak poén. Aki ezen fennakad, az hülye, már elnézést. ÉN A VÍZILOVAKKAL VAGYOK!
:D
Hirtelen mindenki milyen jótékony lett :D
, de nem baj az értelmesebbek rájöttek, hogy ez nem fikázás :)
Már nem azért, de az ilyen videók kihathatnak a gyerek későbbi életére. Ebből még akár komolyabb problémák is lehetnek. Jó oké az eredeti videó vicces meg aranyos, egészen addig míg meg nem nézed háromszor. Utána már inkább csak aranyos. Ám ettől függetlenül ugyanúgy értékelem, amit csinálsz, de ez már egy kicsit sok.:)
Peti,legalább Te hagynád békén ezt a gyereket.Egyszer jópofa volt,ezredszerre már több,mint erőltetett.A másik meg az,hogy ha ide kerül fősulira vagy egyetemre,így is rommá fogják cseszegetni a belőle készült mémek miatt.
Ezt a kisfiút csak az neveti ki, aki nem szokott hallani tájszóllásos beszédöt! Szerintem égy cukorfalat, és szép az az eredmény amit elért! Éngöm is csúfótak az iskolába, mert annakidelyin így beszétem, ahogy most írok! Sőt még a környezetömben az idősebbek még most is ilyen szép ízösen beszének ! A videóval sémmi baj, de néhány kommentelő szánalmas! Kis olvasnivaló: szöm,szömődök, mög, itták,mögint, vóna, amikó, löhet, gyütté, haggyá! ;-)
Te jó ég, hát fejezzétek már be a hisztit! A világon senki nem csúfolta a kisfiút, egyszerúen aranyos, és kész! Az eredményeit senki nem kérdőjelezte meg, a kisfiút nem bántotta senki, innentől miről beszélünk? Az emberek egyszerűen nevetnek a gyermeki édes gesztusokon és cselekedeteken. Úgy, ahogy a cuki cicákon, kutyákon, vagy babákon. De egyiket se csúfolják, vagy teszik nevetség tárgyává. Abba lehet hagyni a fontoskodást.
Az a baj,hogy ez szánalmas.Tehát abban semmi vicces nincs ,hogy egy 7-10 èves kisfiú mennyire van zavarban egy interjún!Imádom a Danshow videókat,de ez kritikán aluli lett.😘
Szerintem nem kellene itt azt mondani, hogy nem vicces. A srác aranyos, igen, elért valamit, nagyon ügyes. De nagyon jól adta elő magát, aranyosan, miért baj, ha továbbviszik ezt? Igenis jók ezek, szerintem nem sértésből csinálja senki... ::)
Most sajnos, vagy nem sajnos ez lett felkapott, nem tudom mit kell hőbörögni, úgy csinál itt mindenki, mintha nem lett volna vicces a vele készített interjú. Eddig bármelyik ismerősöm látta nevetett rajta. Az életétől és az elért eredményeitől függetlenül az a videó AKKOR IS VICCES..
69. lájkoló :3
Ez annyira szar.. hogy mikozben nezem en erzem kellemetlenul magam

Suggested videos